Limit Stars verliest na 2 verlengingen!

// maart 12th, 2017 // Geen categorie

Zaterdag 11 maart stond voor Limit Stars de uitwedstrijd tegen Duiven op het programma. De thuiswedstrijd werd verloren dus extra motivatie om deze wedstrijd anders te laten verlopen ondanks de krappe bezetting (5 man + Edwin als reserve).
De wedstrijd begint goed, de scores vallen makkelijk waardoor er al snel een voorsprong op het scorebord te zien is. De eerste twee kwarten worden dan ook gewonnen.

Het “beruchte” derde kwart verloopt iets anders. De vermoeidheid slaat toe maar Limit Stars blijft knokken voor elke bal en punt. In het vierde kwart wordt het goede spel weer opgepakt. Desondanks kijkt Limit Stars 2 minuten voor tijd toch tegen een 8 punten achterstand aan. Door 2 driepunters van Marcel Jansen en Iwan Bussink en 2 vrije worpen van Hubert Jansen staat het weer gelijk, 73-73! Dat betekent verlengen!

In de verlenging begint Limit Stars uitstekend. Door mooie aanvallen en goede scores weet Limit Stars wederom een voorsprong op te bouwen maar het is een sloping voor de spelers. Door een driepunter van de tegenstander net voor de buzzer staat het wederom gelijk, 86-86! Nog een keer verlengen.

De tweede verlening blijkt er 1 teveel. Zelf geen ruime wisselmogelijkheden terwijl de tegenstander maar blijft wisselen. Helaas gaat de wedstrijd dan ook verloren net 102-93. 

Samengevat, een mooie/ goede wedstrijd van twee kanten, goede scheidsrechters (dat mag ook gezegd worden) maar uiteindelijk geen punten voor Limit Stars.

Topscorer was Iwan Bussink met 30 punten, gevolgd door Marcel Jansen met 29 en Hubert Jansen met 26 punten.

Leave a Reply