Informatie

Kom jij onze club versterken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe jeugdleden in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Zowel jongens als meisjes kunnen zich aanmelden. Omdat we met een compleet team gaan beginnen maakt het niet uit op welk niveau je speelt. Beginnend of onervaren, iedereen is welkom.

Interesse?  kom dan naar één van onze clinics. Basketbalvereniging Limit Stars zal vanaf februari 2017 een maand lang gratis lessen en clinics geven op diverse locaties in Dinxperlo, onder andere bij de basisscholen, de BSO, Figulus en de Eurohal  Dinxperlo (Dinsdag 17.00 tot 18.00 uur)

Vanaf maart starten de trainingen welke 1x in de week zullen plaats vinden in de Eurohal te Dinxperlo op dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Limit Stars is een zeer enthousiaste vereniging met vooral veel betrokken leden.

Onze vereniging bestaat op het moment uit 1 herenteam, heren recreanten en dames recreanten. De gezelligheid en sportiviteit staan voorop, maar daarnaast is er zeker ook de mogelijkheid om fanatiek op niveau te sporten. Onze vereniging bestaat al meer dan 30 jaar, maar de laatste tijd word er stevig aan de weg getimmerd. Er komen steeds meer leden bij en er worden vooral ook veel nieuwe activiteiten georganiseerd naast basketbal.

Alle teams trainen 1-2 maal in de week en daarnaast worden er zaterdags competitiewedstrijden gespeeld.

Trainingstijden:
Heren 
dinsdagavond van 20.30 t/m 22.00 uur in de Eurohal.

Lijkt het je leuk om te gaan basketballen kom dan gerust een keer langs op een van onze trainingsdagen. Vergeet niet je sportkleding mee te nemen. Voor meer informatie mail naar secretariaat@limitstars.nl